Kill- & tjej-saker

Idag på tåget hem så kom vi på nåt sätt in på ämnet GSM (GoSuperModel)
Och då sa min kompis att killar inte fick vara medlemmar. Då frågar jag om det verkligen är så, och hon bara: "Dom får men det finns ingen killmodell. Och så får dom bara vara medlemmar om dom sköter sig"
Så vadå, behöver inte tjejerna sköta sig? Och varför finns det ingen killmodell? Det har verkligen blivit så i samhället att folk tror att det är skitstor skillnad på tjejer och killar. Varför skulle inte killar kunna vara modeller?
Jo, för då blir dom kallade bög, men  när tjejer gör något som är "killigt" så är det bara "tufft" eller ja så...
Varför blir inte vi lesbiska då helt plötsligt?
okej, alla killar kanske inte tycker det är så jättekul att välja ut kläder och vad man nu gör på GSM men dom som gillar det då? ska dom göra "killsaker" då som dom inte tycker är kul, för att det är anpassat för dem?
Killar som rider blir kallade bögar, ja vill börja köra motocross? Men jag är inte lebb för det? Det är skitcoolt med killar som rider! som vågar stå för det dom tycker det är kul. och konståkning och sånt med.
+ skulle jag vara kille skulle det väll vara najs att vara på ställen med bara tjejer? eller vad tycker ni?.. :p
GO för alla coola killar som verkligen står för det dom tycker och gör som dom själva vill! Ni är starka, och mycket bättre än dom andra som bara går efter grupptryck....
Kommentera gärna vad ni tycker! :)

Tidigare kommentarer:
Postat av: Mimmi

Grejen är ju att väldigt många har låssas vara killar. Killar i allmänhet på sidan har fått väldigt dåligt rykte pga tidigare killars uppträdande. Men, håller med om resten. Ftw. <3

2011-05-24 @ 21:02:44

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0